Версия за печат

BG-София

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

ДП Пристанищна инфраструктура, бул. Шипченски проход No 69, За: Славчо Добрев, Република България 1574, София, Тел.: 02 8079959, E-mail: s.dobrev@bgports.bg, Факс: 02 8079966

Място/места за контакт: дирекция Инфраструктура, акватория и собственост

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: www.bgports.bg.

Адрес на профила на купувача: http://www.bgports.bg/index.php?option=com_content&view=article&id=594:remont_svishtov&catid=101&Itemid=198&lang=bg.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Строителство

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Предназначеният за ремонт подходен път се намира на територията на Пристанищен терминал Свищов, част от пристанище за обществен транспорт с национално значение Русе. Чрез него се осъществява транспортната връзка между входа и централния и западен район на пристанището за движение на тежкотоварните автомобили, транспортиращи товарите от и за вътрешността на страната. Асфалто-бетоновото покритие на подходния път от входа на пристанищния терминал до сградите на митница Свищов е силно разрушено, деформирано и в някои участъци напълно липсва. Лошото състояние на настилката е причина за образуване на локви и не доброто оттичане на дъждовните води, което от своя страна води до допълнително разрушаване на пътната настилка и затруднения при движението на превозни средства. На отделни места е останала видима асфалтова настилка, а на други тя е от бетонови плочи или гранитни павета. Бетоновите плочи на места са разбити, с образувани дупки, в които се задържа вода, но като цяло основата на пътя, която е от трошено каменна фракция е равна и няма пропадания. През участъка от подходния път, предназначен за ремонт преминава косо жп коловоз, който в момента не се използва. С ремонта се предвижда да се изкъртят остатъците от съществуващата асфалтова настилка изгради нов горен слой от стоманобетонни плочи, като се ползва съществуващата основа на пътната настилка. За целта съществуващата основа от трошено каменна фракция, при нужда (за достигане на дебелина 20 см) да се допълва с трошено каменна фракция и се валира до не по-малко от Е=150 МРа. Полетата със стоманобетонови плочи са с дебелина 20 см, двойноармирани с мрежа №12 на карета 20/20 см от бетон В30 и следва да се изливат шахматно. За осигуряване отводняването на настилката е необходимо да се осигури наклон на стоманобетоновите плочи, който да не е по-малък от 1 % с посока съгласно приложената към техническото задание скица. По контура, от страната на пътя, на съществуващата тротоарна отсечка да се монтират бетонови бордюри върху подложка от земно-влажен бетон. Съществуващите канализационни шахти и решетка да се повдигат на нивото на новата настилка. Извозването и осигуряването на депо за строителните отпадъци от премахването на старата асфалтова настилка е за сметка на Изпълнителя на обекта.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

45000000

Описание:

Строителни и монтажни работи


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Изпълнението на поръчката включва: изкопни, насипни, транспортни, арматурни, кофражни и бетонови дейности съгласно Техническото задание и заложени в Количествената сметка на Възложителя - Приложение № 2 и Приложение № 2А към документацията на обществената поръчка, публикувана в "Профил на купувача" - http://www.bgports.bg/index.php?option=com_content&view=article&id=594:remont_svishtov&catid=101&Itemid=198&lang=bg.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

240000 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

гр. Свищов - пристанищен терминал Свищов

NUTS:

BG321

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Изискванията за изпълнението на строително и монтажните работи включващи изпълнението на обществена поръчка с предмет: „Авариен ремонт на път с асфалтово покритие на територията на пристанищен терминал Свищов” са подробно разписани в Техническото задание и заложени в Количествената сметка на Възложителя - Приложение № 2 и Приложение № 2А към документацията на обществената поръчка, публикувана в "Профил на купувача" - http://www.bgports.bg/index.php?option=com_content&view=article&id=594:remont_svishtov&catid=101&Itemid=198&lang=bg.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Икономически най-изгодна оферта

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:

КО = ОЦ + ОТП + ОС, където: КО – комплексна оценка на офертата, максимален брой точки 100; ОЦ – оценка за предложена цена за изпълнение на поръчката, с максимален брой точки 50; ОТП – оценка на техническото предложение на офертата, с максимален брой точки 40; ОС – оценка за срока на изпълнение на поръчката, с максимален брой точки 10. Максималната комплексна оценка, която може да получи една оферта, е 100 точки.

СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

16/07/2015 17:30

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Участниците в обществената поръчка трябва да подготвят и представят своята оферта в съответствие с изискванията на чл. 101в от ЗОП, публичната покана, документацията и представляващите неразделна част от документацията техническо задание и количествена сметка към него. Офертата трябва да бъде съставена на български език, приложените към нея документи да са изготвени по образците към настоящата документация, да са попълнени ясно и четливо и да са подписани от законния представител/и или изрично упълномощено за целта лице и да бъдат подпечатани. В случай, че приложените към офертата документи са на чужд език, същите следва да бъдат представени и в превод на български език, с изключение на документа за регистрация, декларацията по чл. 47, ал. 9 от ЗОП и документа за регистрация в професионалния регистър на строителите, които се представят в официален превод. Документите, които не са представени в оригинал, следва да бъдат представени в заверено от участника копие с гриф „Вярно с оригинала”, подпис на лицето, подписало офертата и печат. Всички страници от офертата трябва да носят обща непрекъсната последователна номерация. Офертата се поставя в непрозрачен плик с надпис “Оферта”, върху който са посочени наименованието, адреса, телефоните и факса за контакти на депозиралия го участник, както и обозначение за коя поръчка се изпраща/представя. Офертата трябва да бъде подадена до 17.30 ч. на 16.07.2015 г., в деловодството на Главното управление на ДП «Пристанищна инфраструктура», лично или по пощата, с обратна разписка на адрес: гр. София 1574, бул. «Шипченски проход» № 69, ет. 4. Документите, които следва да съдържа офертата са описани в документацията на възложителя, публикувана в "Профил на купувача" - http://www.bgports.bg/index.php?option=com_content&view=article&id=594:remont_svishtov&catid=101&Itemid=198&lang=bg. Отварянето на офертите е публично и на него могат да присъстват участниците или техни упълномощени представители, както и представители на средствата за масово осведомяване и на други лица при спазване на установения режим за достъп до сградата на възложителя. Офертите ще бъдат отворени от назначена от възложителя комисия в ГУ на ДП „Пристанищна инфраструктура“, гр. София 1574, бул. „Шипченски проход“ № 69, ет. 4, заседателна зала, на 17.07.2015 г., 11 часа.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

15/07/2015