Версия за печат

BG-София

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

ДП Пристанищна инфраструктура, бул. Шипченски проход No 69, За: инж. д-р Златко Кузманов, Република България 1574, София, Тел.: 052684 920, E-mail: z.kuzmanov@bgports.bg, Факс: 052632 832

Място/места за контакт: Специализирано поделение Дирекция „Ръководство на корабния трафик – Черно море“, ДППИ

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: www.bgports.bg.

Адрес на профила на купувача: http://www.bgports.bg/bg/zop/123.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Услуги

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Предметът на настоящата поръчка е доставка и монтаж на слънцезащитни щори за нуждите СПД „РКТ-Черно море” към ДП „ПИ” за сградите на бреговите центрове в гр. Бургас и гр. Варна. През 2015 г. завърши строежът на сградите на брегови център Варна и брегови център Бургас, които бяха построени по проект „Информационна система за управление трафика на плавателните съдове (VTMIS) – фаза 3. Разрешение за ползване на сградата на брегови център Варна е издадено на 08.07.2015 г., а на сградата на брегови център Бургас разрешението за ползване е издадено на 14.07.2015г. Съгласно проектната документация на обектите не са предвидени слънцезащитни щори. От въвеждането на сградите в експлоатация през месец септември 2015 г. до момента се доказа, че поради денонощния експлоатационен режим на сградите и спецификата на извършваната дейност е необходимо наличието на слънцезащитни щори на сградите на брегови център Варна и брегови център Бургас. По тези причини е необходимо да се доставят и монтират интериорни (вътрешни) слънцезащитни щори с ръчно управление по остъкляването на окачените фасади на брегови център Варна и брегови център Бургас в съответствие с Техническата спецификация на възложителя, в това число: - Изготвяне на проекти на слънцезащитните щори за сградите на бреговите центрове в гр. Бургас и гр. Варна; - Доставка и монтаж на слънцезащитни щори за сградите на бреговите центрове в гр. Бургас и гр. Варна.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

39515420

Описание:

Щори от текстилни материали


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

1. Брегови център - Варна е разположен в град Варна, квартал Аспарухово, Аспарухов парк, на южния бряг на канала свързващ Варненски залив с Варненското езеро. Сградата е 4-етажна, с преобладаващо изпълнение на стъклена окачена фасада. Дограмата на фасадите е алуминиева и е монтирана на самостоятелна метална конструкция. Фасадите север и юг при строителството са изпълнени под наклон. Общата остъклена площ на сградата е 664 кв. метра. 2. Брегови център - Бургас е разположен в град Бургас, Морска гара, до източен входен фар на пристанище Бургас изток 1. Сградата е 4 етажна с преобладаващо изпълнение на стъклена окачена фасада. Дограмата на фасадите е алуминиева и е монтирана на самостоятелна метална конструкция. Фасадите изток и запад при строителството са изпълнени под наклон. Общата остъклена площ на сградата е 558 кв. метра.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

60000 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Варна

NUTS:

BG331

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

С цел оптимизиране и подобряване качеството на работната среда на двете новоизградени през 2015 г. сгради на ДП „Пристанищна инфраструктура” за управление на корабния трафик и информационно обслужване на корабоплаването е необходима доставка и монтаж на вътрешни слънцезащитни щори с ръчно управление на окачените фасади на сградите на бреговите центрове в гр. Варна и гр. Бургас. Изпълнението на поръчката включва: - Изготвяне на проекти на слънцезащитните щори за сградите на бреговите центрове в гр. Бургас и гр. Варна; - Доставка и монтаж на слънцезащитни щори за сградите на бреговите центрове в гр. Бургас и гр. Варна. В предмета на поръчката са включени и гаранционен сервиз и поддръжка на слънцезащитните щори, който не може да бъде по-малък от 24 месеца. До участие в поръчката се допуска всяко българско и чуждестранно физическо и юридическо лице, както и техни обединения, което отговаря на условията, посочени в ЗОП и посочените в настоящата документация изисквания на възложителя и в публичната покана.Участникът следва да има опит в предоставянето на услуги, с предмет, сходен с този на провежданата обществена поръчка. Услугите следва да са изпълнени през последните три години, считано от датата на подаване на офертата. Под „услуги сходни с предмета на обществената поръчка” се разбира доставка, монтаж и гаранционна поддръжка на слънцезащитни щори в административни сгради или офиси с параметри близки до посочените в техническата спецификация сгради, но с обща остъклена площ не по-малко от 200 кв. м.Участниците могат да извършват оглед на обектите за измерване на точните площи и размери.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Икономически най-изгодна оферта

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:

O=0.4Ф+0.2М+0.2Р+0.1Г + 0.1Б, където О - е общата оценка на предложението Ф - е финансова оценка на предложението, с коефициент на тежест 0.4 М - е степен на покритие на зададените технически изисквания, с коефициент на тежест 0.2 Р - е оценка на срока за реакция при гаранционна поддръжка, с коефициент на тежест 0.2 Г - е оценка на срока за изпълнение на поръчката, с коефициент на тежест 0.1 Б - е брой изпълнени услуги сходни с предмета на обществената поръчка, с коефициент на тежест 0.1

СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

29/02/2016 17:30

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Доставката и монтажът на слънцезащитни щори за сградите на бреговите центрове в гр. Бургас и гр. Варна се извършват на следните адреси: Сграда на брегови център Бургас – гр. Бургас, Морска гара, до източен входен фар на пристанище Бургас изток 1. Сграда на брегови център Варна – гр. Варна, квартал Аспарухово, Аспарухов парк, на южния бряг на канала свързващ Варненски залив с Варненското езеро. Отварянето на офертите е публично и на него могат да присъстват участниците или техни упълномощени представители, както и представители на средствата за масово осведомяване и на други лица при спазване на установения режим за достъп до сградата на възложителя. Офертите ще бъдат отворени от назначена от възложителя комисия в ГУ на ДП „ПИ”, гр. София, 1574, бул. „Шипченски проход” № 69, ет. 4, заседателната зала, на 01.03.2016 г. в 11:00 часа.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

26/02/2016