Версия за печат

BG-гр. Русе

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Клон-Териториално поделение Пристанище Русе на ДП „Пристанищна инфраструктура”, ул. Пристанищна № 22, вх. Б, ет. 2., За: Стоян Христов - директор, Република България 7000, гр. Русе, Тел.: 082 818988, E-mail: office.rousse@bgports.bg, Факс: 082 821862

Място/места за контакт: Клон-Териториално поделение Пристанище Русе

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: www.bgports.bg.

Адрес на профила на купувача: http://www.bgports.bg/bg/zop/125.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Строителство

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Пристанищен терминал Русе-изток е част от пристанище за обществен транспорт с национално значение Русе, и е разположен на територията на град Русе. Обслужването на склада за вносно-износни товари (Мархи) с железопътен транспорт се осъществява чрез изградените западно от него железопътен коловоз и товаро-разтоварна рампа. Подходите към жп разтоварището са със широчина 6 м и са частично изградени от армиран бетон. Настилките в междурелсието са от стоманобетонови плочи.Вследствие на дългогодишната експлоатация, подходите и настилките в междурелсието са разбити. Образували са се дълбоки дупки, които възпрепятстват преминаването на ППС. Плочите на настилките в междурелсието са разместени и липсват очертани жлебове. За по-бързото обработване на товарите, е необходимо да се създаде възможност от железопътната рампа да се обслужват освен жп вагони и тежкотоварни автомобили. Това налага да се извърши рехабилитация на подхода към жп разтоварището и бетоновата настилка върху железния път.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

45000000

Описание:

Строителни и монтажни работи


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:


ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

235000 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Пристанищен терминал Русе-изток, част от пристанище за обществен транспорт с национално значение Русе.

NUTS:

BG323

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Строителни и монтажни работи на обект: "Ремонт и рехабилитация на жп разтоварище, западно от рампен коловоз към склад за вносно-износни товари в пристанищен терминал Русе-изток", представляващи ремонтни работи, изкопни работи, кофражни, армировъчни, полагане на бетон и други видове строителни и монтажни работи, подробно описани в Техническото задание и заложени в Количествената сметка, приложени към документацията.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Икономически най-изгодна оферта

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:

Офертите ще се оценяват по комплексен критерий - „Икономически най-изгодна оферта”. Оценката се извършва по посочените показатели и съответната им относителна тежест в комплексната оценка на офертите, по следната формула: КО = ОЦ + ОТП + ОС, където: КО – комплексна оценка на офертата, максимален брой точки 100; ОЦ – оценка за предложена цена за изпълнение на поръчката, с максимален брой точки 50; ОТП – оценка на техническото предложение на офертата, с максимален брой точки 40; ОС – оценка за срока на изпълнение на поръчката, с максимален брой точки 10.

СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

02/03/2016 12:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

До участие в поръчката се допуска всяко българско и чуждестранно физическо и юридическо лице, както и техни обединения, което отговаря на условията, посочени в ЗОП и обявените изисквания на възложителя в документацията за участие и в публичната покана. Когато участник в поръчката е обединение, което не е юридическо лице се представя копие на договора за обединение, а когато в договора не е посочено лицето, което представлява участниците в обединението – и документ, подписан от лицата в обединението, в който се посочва представляващия. Участникът следва да има актуална регистрация в Централния професионален регистър към Камарата на строителите. Участникът да има внедрени следните системи за управление – ISO 9001:2008; OHSAS 18001:2007; ISO 14001:2004 или еквивалентни. Участникът следва да разполага със специалисти (за техническо ръководство, инженерно-технически екип и изпълнителски състав) с необходимата професионална квалификация за извършване на видовете работи. Участникът следва да разполага с минимум собствено, наето или ползвано на друго основание оборудване (строителна техника и механизация), необходимо за изпълнение на СМР на поръчката, съгласно техническото му предложение за изпълнение предмета на поръчката. Изисквания за качество. При изпълнение на обекта, изпълнителят трябва да използва материали и изделия, които отговарят на техническите изисквания към строителните продукти, съгласно Закона за техническите изисквания към продуктите и Наредба № РД-02-20-1 от 5.02.2015 г. за условията и реда за влагане на строителни продукти в строежите на Република България. Съответствието се удостоверява по реда на наредбата. Участникът следва да представи описание на мерките за опазване на околната среда, които да приложи при изпълнение на поръчката. Участниците в обществената поръчка трябва да подготвят и представят своята оферта в съответствие с изискванията на чл. 101в от ЗОП, публичната покана, документацията за участие, приложенията и образците към нея. Изискванията към участниците, изискуемите документи и информация са подробно описани в документацията за участие, публикувана в "Профил на купувача", раздел "Публични покани", на адрес: http://www.bgports.bg/bg/zop/125 Отварянето на офертите е публично и на него могат да присъстват участниците или техни упълномощени представители, както и представители на средствата за масово осведомяване и на други лица при спазване на установения режим за достъп до сградата на възложителя. Офертите ще бъдат отворени от назначена от възложителя комисия в Териториално поделение клон Русе, гр. Русе 7000, ул. Пристанищна № 22, вх. Б, ет. 2 на 07.03.2016 г., 10:00 часа.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

02/03/2016