Версия за печат

BG-София

Информация за публикувана в профила на купувача обява за обществена поръчка на стойност по чл. 20, ал. 3 от ЗОП



Номер на обявата

05-11-1

Дата на публикуване на обявата на профила на купувача

08.02.2017 г. 


Възложител

Национален идентификационен No (ЕИК): 130316140

BG411, Държавно предприятие Пристанищна инфраструктура, бул. „Шипченски проход“ № 69, ет. 4, За: Васил Михайлов - експерт „Информационно обслужване” в отдел „Административен“, България 1574, София, Тел.: 02 8079941, E-mail: v.mihaylov@bgports.bg, Факс: 02 8079966

Интернет адрес/и:

Основен адрес (URL): www.bgports.bg.

Адрес на профила на купувача (URL): http://bgports.bg/bg/zop/181.


Обект на поръчката

Услуги

Обща прогнозна стойност на поръчката

70000 лв. без ДДС

Предмет на поръчката

Настоящата обществена поръчка е с предмет предоставяне на комуникационни услуги за нуждите на Държавно предприятие „Пристанищна инфраструктура”, както следва: 1. Предоставяне на фиксирана телефонна услуга чрез обществена съобщителна мрежа: - пренос на глас; - пренос на факс съобщения; 2. Предоставяне на VoIP телефонни апарати и VoIP централи. Пълното описание на техническите характеристики и изискванията към предоставяните услуги, предмет на поръчката, са посочени в Техническата спецификация – Приложение № 2 към указанията за обществената поръчка.

Код съгласно Общия терминологичен речник (CPV)

64200000

Описание:

Далекосъобщителни услуги


Срок за получаване на офертите

16/02/2017 , 17:30 (дд/мм/гггг, чч:мм)

Информация относно средства от Европейския съюз

Обществената поръчка е във връзка с проект и/или програма, финансиран/а със средства от европейските фондове и програми
НЕ

Друга информация

Участниците в обществената поръчка трябва да подготвят и представят своята оферта в съответствие с изискванията на указанията за обществената поръчка. Всички документи, приложени в офертата трябва да бъдат изготвени на български език. Документите, които не са представени в оригинал, следва да бъдат заверени от участника с гриф „Вярно с оригинала“, подписани от законния представител/и или изрично упълномощено за целта лице и с печат на участника. Отварянето на офертите е публично и на него могат да присъстват участниците или техни упълномощени представители. Офертите ще бъдат отворени от назначена от възложителя комисия в ГУ на ДП „Пристанищна инфраструктура“, гр. София 1574, бул. „Шипченски проход“ № 69, ет. 4, заседателна зала, на 17.02.2017 г., 14.00 часа. Възложителят ще удължи срока за получаване на оферти с най-малко три дни, когато в първоначално определения срок са получени по-малко от три оферти за участие. След изтичане и на този срок възложителят разглежда и оценява получените оферти независимо от техния брой.

Дата на изпращане на настоящата информация

08/02/2017  (дд/мм/гггг)