Версия за печат

BG-София

Информация за публикувана в профила на купувача обява за обществена поръчка на стойност по чл. 20, ал. 3 от ЗОП



Номер на обявата

05-11-11

Дата на публикуване на обявата на профила на купувача

19.06.2017 г. 


Възложител

Национален идентификационен No (ЕИК): 130316140

BG411, Държавно предприятие „Пристанищна инфраструктура“, бул. Шипченски проход № 69, За: Мариела Ганчовска, България 1574, София, Тел.: 00359 28079999; 00359 28079997, E-mail: m.ganchovska@bgports.bg, Факс: 00359 28079966

Интернет адрес/и:

Основен адрес (URL): www.bgports.bg.

Адрес на профила на купувача (URL): http://bgports.bg/bg/zop/192.


Обект на поръчката

Услуги

Обща прогнозна стойност на поръчката

69900 лв. без ДДС

Предмет на поръчката

Предоставяне на услуги по смисъла на Закона за туризма за нуждите на Държавно предприятие „Пристанищна инфраструктура“ Кратко описание: Настоящата обществена поръчка има за предмет предоставяне на услуги по смисъла на Закона за туризма за нуждите на ДП „Пристанищна инфраструктура“, както следва: 1. закупуване на самолетни билети за превоз по въздух; 2. осигуряване на хотелско настаняване на служителите и на членовете на Управителния съвет (УС) на ДП „Пристанищна инфраструктура”, при осъществяване на служебните пътувания, съгласно всяка конкретна заявка на възложителя, в т.ч. и осигуряване на превоз до крайната дестинация в случаи, когато крайната дестинация не разполага с възможности за въздушен превоз; 3. осигуряване на застраховка (валидна за срока на престоя в съответната дестинация) на пътуващите лица, при необходимост и направена заявка от представител на възложителя; 4. предоставяне на информация за визовите изисквания на държавата, до която се извършва пътуването, ако има такива и изготвяне необходимата виза за пребиваване на командирования служител в съответната страна. Посоченият списък е примерен и не ангажира възложителя със закупуване на самолетни билети по изброените дестинации, нито го ограничава да закупува такива билети само в рамките на изброените дестинации. Не са обект на настоящата обществена поръчка доставката на самолетни билети от нискобюджетни авиокомпании (лоу-кост), освен в случай на конкретно направена от възложителя заявка. Заявката си за резервация и доставка на самолетни билети и ваучери за хотелско настаняване възложителят ще предоставя на изпълнителя чрез определените свои представители по някой от изброените начини: по електронна поща или по факс.

Код съгласно Общия терминологичен речник (CPV)

63512000

Описание:

Продажба на пътнически билети, резервации за настаняване и туристически пакети


Срок за получаване на офертите

26/06/2017 , 17:30 (дд/мм/гггг, чч:мм)

Информация относно средства от Европейския съюз

Обществената поръчка е във връзка с проект и/или програма, финансиран/а със средства от европейските фондове и програми
НЕ

Друга информация

Отварянето на офертите е публично и на него могат да присъстват участниците или техни упълномощени представители. Офертите ще бъдат отворени от назначена от възложителя комисия в ГУ на ДП „Пристанищна инфраструктура“, гр. София 1574, бул. „Шипченски проход“ № 69, ет. 4, заседателна зала, на 27.06.2017 г., 14.00 часа. Възложителят ще удължи срока за получаване на оферти с най-малко три дни, когато в първоначално определения срок са получени по-малко от три оферти за участие. След изтичане и на този срок възложителят разглежда и оценява получените оферти независимо от техния брой.

Дата на изпращане на настоящата информация

19/06/2017  (дд/мм/гггг)