Конкурс „Домът на моряка през детските очи“ по повод 41-годишнината на емблематичната варненска сграда

03 Август 2020

 

Държавно предприятие „Пристанищна инфраструктура“ организира конкурс за рисунка „Домът на моряка през детските очи“. В конкурса могат да участват деца на възраст до 14 години. Всеки участник може да представи рисунка в размер по избор до 10:00 ч. на 31.08.2020 г., като няма ограничение за техниката и материалите, които ще използва. Наградите ще бъдат предметни.

За участие в конкурса е необходимо да изпратите на имейл адрес m.ganchovska@bgports.bg:

  • снимка на рисунката с добро качество;
  • име, фамилия, години и град, в който живее участникът;
  • сканирано или снимано Съгласие за обработване на лични данни, попълнено и подписано от родител/настойник на участника.

Снимките ще се публикуват на Фейсбук страницата на ДППИ Bulgarian Ports InfrastructureCo ДП Пристанищна инфраструктура по реда на тяхното получаване. Трите рисунки, събрали най-много харесвания към 10:00 ч. на 04.09.2020 г., ще бъдат класирани съответно на първо, второ и трето място. Информация за наградените рисунки ще бъде публикувана на официалния сайт www.bgports.bg и на Фейсбук страницата на ДППИ.

Емблематичната варненска сграда, намираща се на ул. „Черноризец Храбър“ № 9, става на 41 години. През годините Домът на моряка е посрещал гости от почти всички континенти. Днес той се е превърнал в един от символите на Варна – забележителност, която привлича погледите и буди възхищение сред туристите.

 

За повече информация: Мариела Ганчовска, ръководител отдел „Връзки с обществеността и протокол“, тел.: 0878 101 527.