Детски конкурс за поезия „Дунав и Русе в сърцето ми“

01 Юни 2021

 

Държавно предприятие „Пристанищна инфраструктура“ организира детски конкурс за поезия „Дунав и Русе в сърцето ми“ по повод Деня на река Дунав на 29 юни 2021 г.

В конкурса могат да участват деца на възраст до 14 години. Всеки участник може да представи авторско стихотворение до 10:00 ч. на 25.06.2021 г. Наградите ще бъдат предметни.

За участие в конкурса е необходимо да изпратите на имейл адрес m.ganchovska@bgports.bg:

 

Имейлите трябва да съдържат заглавие (относно) Конкурс за поезия „Дунав и Русе в сърцето ми“.

Всеки участник се съгласява да предостави на Държавно предприятие „Пристанищна инфраструктура“ правата за публикация на авторовите творби на Фейсбук страницата на ДППИ Bulgarian Ports InfrastructureCo ДП “Пристанищна инфраструктура”.  

Наградите ще бъдат връчени на 29 юни 2021 г. (вторник) в 11:00 ч. пред сградата на РИС център – Русе, гр. Русе, ул. „Пристанищна“ №20 А.

Победителите ще бъдат определени от жури в състав инж. Валентин Христов, директор на СПД „РКТ – река Дунав“, инж. Стоян Христов, директор на Клон – ТП „Пристанище Русе“ и Мариела Ганчовска, ръководител на отдел „Връзки с обществеността и протокол“ в ДППИ.

Информация за наградените на 1-во, 2-ро и 3-то място стихотворения ще бъде публикувана на официалния сайт www.bgports.bg и на Фейсбук страницата на ДППИ.

За повече информация: Мариела Ганчовска, ръководител отдел „Връзки с обществеността и протокол“, тел.: 0878 101 527.